2016-01-06 08:51:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kerülje el az adósságokat!

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Tanuljon, vagy foglalkozzon olyan dolgokkal, amelyek megragadják a fantáziáját. Higgyen önmagában, és abban, hogy sikerrel képes megtenni olyan dolgokat, amelyeket még sohasem próbált!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz közelít a Szaturnuszhoz, ezért a pénzügyi helyzete feszültté válhat. Próbálja meg elkerülni, hogy újabb adósságokat vegyen a nyakába! Tegye rendezettebbé a pénzügyeit, és gondolja át, mi az, ami az anyagiakkal kapcsolatban valóban fontos önnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr kedvezően kapcsolódik a Holdhoz: remek alkalom ez arra, hogy javítson a kapcsolatain, különösen a nőnemű ismerőseivel. Most mindenki szívesen szóba elegyedik önnel, és értékelni fogják az őszinteségét. Új üzleti lehetősége adódhat, és még egy utazás is összejöhet a napokban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most nemcsak tisztába jön az érzéseivel, de könnyen ki is tudja fejezni azokat. Remek nap ez arra, hogy megossza gyengéd érzelmeit a párjával, a barátaival és a családtagjaival. Ma bármilyen ügyben jó döntést hozhat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap együtt áll a Plútóval, az „átvilágítás” bolygójával. Használja ki az időt arra, hogy bejelentkezik a kötelező és ajánlott éves szűrővizsgálatokra, mint a tüdőszűrés, a fogászati ellenőrzés, a vérvétel, stb.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Marssal: most különösen a karjai és a lábai vannak kitéve sérülésveszélynek, legyen hát nagyon óvatos! Ha dühös, ne üljön a volán mögé, és ne használjon éles eszközöket!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz együtt áll a Szaturnusszal: amíg ez a tranzit tart, sokkal sötétebbnek látja a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Ne hagyja magát elmerülni a depresszióban!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valamilyen váratlan pénzügyi veszteség érheti, vagy átmeneti anyagi nehézségek léphetnek fel az életében. A rugalmasság segít enyhíteni ezen a helyzeten.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars a Skorpióban, a Jupiter a Szűz jegyében áll: egyik sem túl kedvező az ön számára. Most úgy tűnik, egy örökkévalóságig tart elérni bármilyen célt, próbáljon mégis a feladataira összpontosítani.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz együtt áll a Vénusszal. Ez az önvizsgálat és az önértékelés időszaka, különösen az emberekhez és az ő javaikhoz való viszonyát kell elemeznie. Töltsön egy kis időt egyedül, hogy ezt megtehesse.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Nappal: ez kisebb egészségügyi problémákhoz vezethet. Különösen az erei állapotára ügyeljen, és ne fojtson semmit magába: beszélje ki a panaszait. Ne engedje, hogy bárki elvegye az önbizalmát!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz még mindig a Halak jegyében áll. A kedvese, aki a szegények és elesettek védelmezője, jótékonysági bálba szeretne menni önnel. Tartson vele – a kikapcsolódás a hasznára válik majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: